Langrenn

Dagens langrenn stiller krav til ulike faktorer for å nå toppen. Ved Camp Meråker vil vi derfor ha et innholdsrikt program. Spenst, styrke, hurtighet, hardøkter og rolige turer i fjell og myr, vil være noe av det som står på programmet. Deltagerne vil også få tilbakemeldinger på teknikk.

ikoner_Periode-1

Sommercamp 1

26.-30. juni 2023

kr 5 990

ikoner_Periode-2

Sommercamp 2

31.juli-4 aug. 2023

kr 5 990

Det vil bli rulleskiøkter i både skøyting og klassisk stil ved Camp Meråker. Om du ikke har rulleski i begge stilarter har vi noen par par til utlån. Du trenger derfor ikke å kjøpe nytt utstyr for å være med på Camp Meråker.

Program

Detaljert program blir sendt ut i god tid før oppmøte på Camp Meråker.

Priser

Prisen inkluderer kost & losji, kursavgift og inngang til Rypetoppen Adventurepark. Inkludert i prisen er også en t-skjorte som dere får ved ankomst (størrelse oppgis ved påmelding). Vi er behjelpelig med transport t/r Stjørdal/Trondheim Lufthavn Værnes mot et tillegg i pris på kr 100,-.

Andreas Bostad, hovedtrener langrenn 2022
En av våre tidligere instruktører, er nå klar for å være hovedtrener for langrenn til sommeren! Andreas er født og oppvokst i Trondheim, men flyttet til Meråker for å satse på ski, allerede da han var 15 år! Siden dette har han fortsatt satsingen i Meråker og har derfor full kontroll på hvilke treningsmulighet som finnes rundt skolen!

Ved siden av å være ekstremt glad i morsomme treningsøkter, er Andreas sin evne til å skape et trygt og godt miljø rundt seg, noe av det som gjør han til den fenomenale personen han er. For selv om han er utrolig rask og har sin spisskompetanse i sprint, er det til syvende og sist mennesket Andreas, vi unner alle å bli kjent med. Kanskje er du til og med så heldig å får matchet deg mot Andreas på et hurtighetsdrag... Andreas gleder seg masse til sommerens Camp og håper å se både nye og kjente fjes!