Langrenn

Dagens langrenn stiller krav til ulike faktorer for å nå toppen. Ved Camp Meråker vil vi derfor ha et innholdsrikt program. Spenst, styrke, hurtighet, hardøkter og rolige turer i fjell og myr, vil være noe av det som står på programmet. Deltagerne vil også få feedback på teknikk.

 

 

Sommercamp 1

23.-27. juni 2022

PÅMELDING ÅPNET

kr 5 500

ikoner_Periode-4

Sommercamp 2

08.-12. aug. 2022

PÅMELDING ÅPNET

kr 5 500

ikoner_Periode-5

Det vil bli rulleskiøkter i både skøyting og klassisk stil ved Camp Meråker. Om du ikke har rulleski i begge stilarter har vi et begrenset antall par til utlån. Du trenger derfor ikke å kjøpe nytt utstyr for å være med på Camp Meråker.

Program

Detaljert program blir sendt ut i god tid før oppmøte på Camp Meråker.

Priser

Prisen inkluderer kost & losji, kursavgift og inngang til Rypetoppen Adventurepark. Under sommercampene får dere 500 kr i søskenrabatt. Inkludert i prisen er også en t-skjorte fra Swix som dere får ved ankomst (størrelse oppgis ved påmelding). Vi er behjelpelig med transport t/r Stjørdal/Trondheim Lufthavn Værnes mot et tillegg i pris på kr 150,-.

Tobias Bøgeberg, hovedtrener langrenn 2020
Er unik! Du skal stå på om du klarer å være mer engasjert enn Tobias. Han har en unik evne til å motivere de rundt seg. Fin kombinasjon mellom den seriøsiteten han viser på økt og det fyrverkeriet han er mellom øktene. ALLE blir sett! Unner alle å bli kjent med Tobias.

Tobias er en 20 år gammel langrennsløper fra Ranheim, som har gått på Meråker Videregående Skole og er nå student ved Nord Universitet. Satser fortsatt som utøver på nasjonalt nivå. Med så mange år i Meråker, har han full kontroll på treningsmulighetene rundt skolen.