Skiskyting

Deltagerne vil bli utfordret i de sentrale ferdighetene som rolige langturer, hardøkter, spenst, styrke, og hurtighet. På standplass vil hovedfokuset være hvordan vi skal utvikle de grunnleggende ferdighetene som pust, avtrekk og siktebilde, men det vil også bli innslag av konkurransespesifikk skyting.
Vi er opptatt av at deltagerne skal bli bevisste på hvordan de ulike ferdighetene skal videreutvikles.

ikoner_Periode-1

Sommercamp 1

26.-30. juni 2023

kr 5 990 + 250 (ammo)

ikoner_Periode-2

Sommercamp 2

31.juli-4 aug. 2023

kr 5 990 + 250 (ammo)

Som skiskytter har du med eget våpen, men vi kjøper inn ammunisjon. Dette gjør både reisen og oppholdet sikrere. Skiskyttere får derfor en liten tilleggskostnad. Våpnene blir låst inn i våpenhvelv mellom øktene hvor kun instruktørene har adgang.

Program

Detaljert program blir sendt ut i god tid før oppmøte på Camp Meråker.

Priser

Prisen inkluderer kost & losji, kursavgift og inngang til Rypetoppen Adventurepark. Inkludert i prisen er også en t-skjorte som dere får ved ankomst (størrelse oppgis ved påmelding). Vi er behjelpelig med transport t/r Stjørdal/Trondheim Lufthavn Værnes mot et tillegg på kr 100,-.

Malin auganæs bergtun, Hovedtrener Camp Meråker 2022

Malin holder for tiden til i Trondheim og er en del av Trondheim Biathlon Team. Hun kommer opprinnelig fra det glade Vestland, derav kommer hennes gode humør.

Denne jenta holder et utrolig høyt nivå både på og utenfor trening. Rundt Malin er det alltid god stemning, da hun er en gledesspreder fra en annen verden og passer på at alle har det gøy. Hun er opptatt av at alle blir sett på trening, og vi kan dermed tilby trivsels-garanti med henne på laget.

Malin har mange gode resultater, og har vært nære på å få reise til utlandet og konkurrere for Norge opptil flere ganger. Hun knuste også til og vant NM tidligere i år, og fikk med seg kongepokalen hjem. Kanskje er du heldig og får ta bilde med pokalen under Camp Meråker!