Skiskyting

Fysisk vil deltagerne bli utfordret i de sentrale ferdighetene som rolige langturer, hardøkter, spenst, styrke, og hurtighet. På standplass vil hovedfokuset være hvordan vi skal utvikle de grunnleggende ferdighetene som pust, avtrekk og siktebilde, men det vil også bli innslag av konkurransespesifikk skyting. Vi er opptatt av at deltagerne skal bli bevisste på hvordan de ulike ferdighetene skal videreutvikles.

 

 

Sommercamp 1

23. - 27.juni 2022

PÅMELDING ÅPNET

kr 5 500 + 150 (ammo)

ikoner_Periode-4

Sommercamp 2

08.-12. aug 2022

PÅMELDING ÅPNET

kr 5 500 + 150 (ammo)

ikoner_Periode-5

Som skiskytter har du med eget våpen, men vi kjøper inn ammunisjon. Dette gjør både reisen og oppholdet sikrere. Skiskyttere får derfor en liten tilleggskostnad. Våpnene blir låst inn i våpenhvelv mellom øktene hvor kun instruktørene har adgang.

Program

Detaljert program blir sendt ut i god tid før oppmøte på Camp Meråker.

Priser

Deltageravgift + ammo (høst/vintercamp 100 kr, sommercamp 200 kr).

Prisen inkluderer kost & losji, kursavgift og inngang til Rypetoppen Adventurepark. Under sommercampene får dere 500 kr i søskenrabatt. Inkludert i prisen er også en t-skjorte fra Swix som dere får ved ankomst (størrelse oppgis ved påmelding). Vi er behjelpelig med transport t/r Stjørdal/Trondheim Lufthavn Værnes mot et tillegg på kr 150,-.

Kristine hokseng øien, Hovedtrener Camp Meråker 2021

Brennende engasjert i skiskyting. Du kommer til å bli smittet av gleden og engasjementet til Kristine. Med Kristine på laget kommer du til å ha det gøy på veien og vi kan derfor også tilby fornøydhets-garanti. UTVIKLING er mellomnavnet til Kristine. Denne jenta kommer som et skudd og deler gjerne sin erfaring!

Med på laget har vi også Tora Berger. Tror de fleste har noe å lære fra ei som har 22 gull i VM og OL. Tora blir med oss i periode 1 og hjelper deg gledelig på standplass og i løypa. Selv om hun var på et utenomjordisk nivå som skiskytter gjorde hun det med begge beina godt plantet på jorden. DNA'et hennes er bygd opp av vennlighet, ærlighet og rettferdighet. Du blir møtt med et smil og vær obs; latteren er smittsom.