Skiskyting

Deltagerne vil bli utfordret i de sentrale ferdighetene som rolige langturer, hardøkter, spenst, styrke, og hurtighet. På standplass vil hovedfokuset være hvordan vi skal utvikle de grunnleggende ferdighetene som pust, avtrekk og siktebilde, men det vil også bli innslag av konkurransespesifikk skyting.
Vi er opptatt av at deltagerne skal bli bevisste på hvordan de ulike ferdighetene skal videreutvikles.

ikoner_Periode-1

Sommercamp 1

24.-28. juni 2024

kr 5 990 + 375 (ammo)

Som skiskytter har du med eget våpen, men vi kjøper inn ammunisjon. Dette gjør både reisen og oppholdet sikrere. Skiskyttere får derfor en liten tilleggskostnad. Våpnene blir låst inn i våpenhvelv mellom øktene hvor kun instruktørene har adgang.

Program

 

Priser

Prisen inkluderer kost & losji, kursavgift og inngang til Rypetoppen Adventurepark (kun periode 1). Inkludert i prisen er også en t-skjorte som dere får ved ankomst (størrelse oppgis ved påmelding). Vi er behjelpelig med transport t/r Stjørdal/Trondheim Lufthavn Værnes mot et tillegg på kr 200,-.

KRISTINE HOKSENG ØIEN, Hovedtrener skiskyting

Kristine fra Oppdal er tilbake som hovedtrener for skiskyttergruppa. Hun er brennende engasjert i skiskyting, og du kommer til å bli smittet av gleden og engasjementet hennes.

Med Kristine på laget kommer du til å ha det gøy hele veien, samtidig som du utvikles som idrettsutøver.

 

"Jeg ser veldig frem mot Camp Meråker, og gleder meg til å få dele mine erfaringer som skiskytter med årets deltakere."