Skiskyting

Fysisk vil deltagerne bli utfordret i de sentrale ferdighetene som rolige langturer, hardøkter, spenst, styrke, og hurtighet. På standplass vil hovedfokuset være hvordan vi skal utvikle de grunnleggende ferdighetene som pust, avtrekk og siktebilde, men det vil også bli innslag av konkurransespesifikk skyting. Vi er opptatt av at deltagerne skal bli bevisste på hvordan de ulike ferdighetene skal videreutvikles.

Minicamp Høst

3.-5.okt

Minicamp Vinter

22.-24. feb.

Sommercamp 1

21. - 25.juni

ikoner_Periode-4

Sommercamp 2

01.-05. aug

ikoner_Periode-5

Minicamp Høst

11.-13. okt

Som skiskytter har du med eget våpen, men vi kjøper inn ammunisjon. Dette gjør både reisen og oppholdet sikrere. Skiskyttere får derfor en liten tilleggskostnad. Våpnene blir låst inn i våpenhvelv mellom øktene hvor kun instruktørene har adgang.

Program

Detaljert program blir sendt ut i god tid før oppmøte på Camp Meråker.

Priser

Deltageravgift + ammo (høst/vintercamp 100 kr, sommercamp 200 kr).

Prisen inkluderer kost & losji, kursavgift og inngang til Rypetoppen Adventurepark. Under sommercampene får dere 500 kr i søskenrabatt. Inkludert i prisen er også en t-skjorte fra Swix som dere får ved ankomst (størrelse oppgis ved påmelding). Vi er behjelpelig med transport t/r Stjørdal/Trondheim Lufthavn Værnes mot et tillegg på kr 150,-.

SVerre Dahlen aspenes, Hovedtrener Camp Meråker 2020

Brennende engasjert i skiskyting. Du kommer til å bli smittet av gleden og engasjementet til Sverre. Derfor kaller vi Sverres JA, en stjernesignering for Camp Meråker. Med Sverre på laget kommer du til å ha det gøy på veien og vi kan derfor også tilby fornøydhets-garanti. I 2017 ble Sverre juniorverdensmester i skiskyting etter å ha vist frem bare noen av egenskapene sine...

Med på laget har vi også Tora Berger. Tror de fleste har noe å lære fra ei som har 22 gull i VM og OL. Tora blir med oss både i periode 2 og 3 og hjelper deg gledelig på standplass og i løypa. Selv om hun var på et utenomjordisk nivå som skiskytter gjorde hun det med begge beina godt plantet på jorden. DNA'et hennes er bygd opp av vennlighet, ærlighet og rettferdighet. Du blir møtt med et smil og vær obs; latteren er smittsom.