Praktisk info

Første treffpunkt blir kl 11:30, 9.aug. Da er det varm lunch i skolens kantine. Innsjekk kan gjøres i forkant av dette. Etter lunch blir det info om Camp Meråker og utdeling av deltagerpremier før vi starter første treningsøkt. På avreisedagen gjennomfører vi også to økter, men komprimerer dette noe slik at hjemreisen kan starte i løpet av ettermiddagen.

Pakkeliste

Dette er hva vi anbefaler ALLE å ha med seg til Camp Meråker:

  • Treningstøy - gjerne to sett.
  • Joggesko - gjerne to sett.
  • Fritidstøy - det blir sosiale aktiviteter på kveldstid.
  • Tursekk - vi skal alle på fjelltur.
  • Regn-/vindtett tøy
  • Toalettsaker
  • Håndkle - selv om Camp Meråker står for både sengetøy og håndkle er det kanskje greit med et ekstra?
  • Drikkebelte/flaske
  • Solkrem
  • Badetøy

I tillegg til pakkelisten må deltagerne ha med seg noe ekstra utstyr avhengig av idretten deres.

LANGRENN - Rulleski, staver og skisko for både skøyting/klassisk, hjelm og ekstra pigg.

SKISKYTING - Rulleski, staver og skisko for skøyting, ekstra pigg, gevær, reim og pussesaker.

SKYTING - Vanlig skytterutstyr, pussesaker og klær for feltskyting.

Med så mange deltagere vil det bli mye utstyr på Camp Meråker. Husk å merk utstyret med navn og telefonnummer. Camp Meråker kan ikke ta ansvaret for deltagerenes tøy, joggesko..etc.

Camp Meråker står for både sengtøy og håndklær (et stort og lite). Med så stor aktivitet og dusjing flere ganger daglig kan det være lurt å ta med seg et ekstra håndkle.

Den sagnomsuste myra rundt Meråker har ikke fått sitt renommè uten grunn. Det kan være lurt å ta med et ekstra par joggesko for skiløpere og skiskyttere.

Måltider og Losji

Alle deltagerne på Camp Meråker får hver sin seng inne på Sportstunet eller Idrettstunet. Dette er et moderne samlingsbygg, ferdigstilt i 2013. Av denne grunn blir det en deltagerbegrensning på 120 stk hver periode.

Overnatting ligger side om side med både treningsanleggene som brukes og Meråker Videregående Skole hvor deltagerne får servert 4 daglige måltider. Her er det god plass til både oppbevaring og tørking av utstyr. Er du lokal og velger å bo hjemme, får du et fratrekk på 1100 kr.

Veien til Camp Meråker

Om dere kommer med bil finner dere Camp Meråker ved Meråker Videregående Skole. Adressen er Sørsidveien 46, 7530 Meråker. Dere bruker ca 40 min fra Stjørdal/Værnes.

Toget tøffer forbi Meråker to ganger daglig. Kommer dere med tog, så er vi behjelpelig med å plukke dere opp på Meråker Stasjon.

Vi er også behjelpelig med transport t/r Trondheim Lufthavn Værnes/Stjørdal (bestilles under påmelding). På oppmøtedagen går bussen fra Trondheim Lufthavn Værnes kl 10:00 og kjører innom Stjørdal stasjon kl 10:10. På hjemreisedagen er bussen på Stjørdal stasjon kl 17:50 og Trondheim Lufthavn Værnes kl 18:00.

 

Reise med våpen

For skiskyttere og skyttere som kommer langveisfarende fra og hvor foreldre ikke har mulighet til å levere, er vi behjelpelige med våpentransport. Ta kontakt med oss og vi finner løsningen!

 

Avbestillingsgebyr

Etter at påmeldingen er gjennomført beholder Camp Meråker kr 500 ved en eventuell avmelding. Etter 42 dager innen oppstart blir halvparten av deltageravgiften refundert, mens etter 15 dager før oppstart er det ingen refusjon, selv med legeerklæring.

HVIS VI MÅ AVLYSE PGA COVID-19, FÅR DERE FULL REFUSJON TILBAKE.