Skyting

For å bli en god skytter kreves det ulike ferdigheter. Vi trenger stadig bevisstgjøring på de fleste, og de viktigste momenter. Vi vil derfor gi deg innholdsrike dager, med stort fokus på sportslig og sosialt utbytte. Perioden vil være preget av variasjon mellom bane-, felt- og innendørsskyting. Det vil være tett oppfølging fra instruktører, og en kjent profil fra DFS. Deltakere blir godt kjent gjennom de sosiale aktivitetene, og vil bidra til høy trivsel og vennskap for livet.

ikoner_Periode-1

Sommercamp 1

26.-30. juni 2023

kr 5 990 + 750 (ammo)

Deltakere stiller med eget våpen (6.5cal + 22.cal), men får ammunisjon under oppholdet.
Rekrutter stiller kun med 22.cal. Resterende (ER og J) stiller med 22.cal og 6.5.cal, hvor 22.cal er minimumskrav.

Program

Detaljert program blir sendt ut i god tid før oppmøte på Camp Meråker.

Priser

Prisen inkluderer kost & losji, kursavgift og inngang til Rypetoppen Adventurepark. Inkludert i prisen er også en t-skjorte som dere får ved ankomst (størrelse oppgis ved påmelding). Vi er behjelpelig med transport t/r Stjørdal/Trondheim Lufthavn Værnes mot et tillegg på kr 100,-

Gunhild helstad, hovedtrener skyting 2022

Du som skytter kommer til å bli tatt i imot av Gunhild. Da blir du definitivt inkludert, for Gunhild ser alle. Hun er nyvalgt medlem av DFS Ungdom som styremedlem, og studerer til daglig lektor-utdanning i Trondheim. I 2019 var hun med på ungdomsfinale-laget under Landsskytterstevnet og har mange gode erfaringer å dele. I 2020 ble hun samlagsmester på DFS 15m i Nord-Østerdal skyttersamlag, og kan med det vise til gode ferdigheter og kunnskap med både fin- og grovkaliber. Gunhild har tidligere gått både videregående og årsstudium idrett i Meråker, så hun kjenner treningsfasilitetene meget godt. Hun har også god erfaring i luft- og matchskyting i ulike internasjonale konkurranser, som vil komme deg som skytter til gode.

Vi håper at alle skyttere på Camp Meråker kommer til å bli smittet av hennes engasjement og herlige latter. Gunhild er både dyktig og utviklingsorientert, noe som gjør sjansene dine for et vellykket opphold meget gode!