Skyting

For å bli en god skytter kreves det ulike ferdigheter. Vi trenger stadig bevisstgjøring på de fleste, og de viktigste momenter. Vi vil derfor gi deg innholdsrike dager, med stort fokus på sportslig og sosialt utbytte. Perioden vil være preget av variasjon mellom bane-, felt- og innendørsskyting. Det vil være tett oppfølging fra instruktører, og en kjent profil fra DFS. Deltakere blir godt kjent gjennom de sosiale aktivitetene, og vil bidra til høy trivsel og vennskap for livet.

ikoner_Periode-1

Sommercamp 1

24.-28. juni 2024

kr 5 990 + 875 (ammo)

Deltakere stiller med eget våpen (6.5cal + 22.cal), men får ammunisjon under oppholdet.
Rekrutter stiller kun med 22.cal. Resterende (ER og J) stiller med 22.cal og 6.5.cal, hvor 22.cal er minimumskrav.

Program

Kommer 1. februar.

Priser

Prisen inkluderer kost & losji, kursavgift og inngang til Rypetoppen Adventurepark. Inkludert i prisen er også en t-skjorte som dere får ved ankomst (størrelse oppgis ved påmelding). Vi er behjelpelig med transport t/r Stjørdal/Trondheim Lufthavn Værnes mot et tillegg på kr 200,-

INGRID BRENDRYEN, hovedtrener skyting

Ingrid kommer fra Folldal og flyttet til Meråker som 15-åring for å kombinere skyting og videregående utdanning. Til høsten starter hun på sitt fjerde og siste år på Meråker videregående skole.
Hun kombinerer NSF og DSF etter å ha blitt introdusert for skyting på 10 og 50 meter på videregående.

"Målet mitt er å skape et trygt miljø, med gode økter og litt konkurranse. Jeg er glad i å hjelpe til og passer på alltid på at alle rundt meg har det bra. Jeg ser fram mot årets camp og gleder meg masse til å bli kjent med nye skyttere!"