Skyting

For å bli en god skytter kreves det ulike ferdigheter. Vi trenger stadig bevisstgjøring på de fleste, og de viktigste momenter. Vi vil derfor gi deg innholdsrike dager, med stort fokus på sportslig og sosialt utbytte. Perioden vil være preget av variasjon mellom bane-, felt- og innendørsskyting. Det vil være tett oppfølging fra instruktører, og en kjent profil fra DFS. Deltakere blir godt kjent gjennom de sosiale aktivitetene, og vil bidra til høy trivsel og vennskap for livet.

ikoner_Periode-1

Sommercamp 1

23 - 27. juni 2022

PÅMELDING ÅPNET

kr 5 500 + 500 (ammo)

Deltakere stiller med eget våpen (6.5cal + 22.cal), men får ammunisjon under oppholdet.
Rekrutter stiller kun med 22.cal. Resterende (ER og J) stiller med 22.cal og 6.5.cal, hvor 22.cal er minimumskrav.

Program

Detaljert program blir sendt ut i god tid før oppmøte på Camp Meråker.

Priser

Deltageravgift + ammo (høst/vintercamp 250 kr, sommercamp 500 kr).

Prisen inkluderer kost & losji, kursavgift og inngang til Rypetoppen Adventurepark. Under sommercampene får dere 500 kr i søskenrabatt. Inkludert i prisen er også en t-skjorte fra Swix som dere får ved ankomst (størrelse oppgis ved påmelding). Vi er behjelpelig med transport t/r Stjørdal/Trondheim Lufthavn Værnes mot et tillegg på kr 150,-

Anders Hjerkinn Helgetun, hovedtrener skyting 2022

Du som skytter kommer til å bli tatt i imot av Anders. Da blir du definitivt inkludert, for Anders ser alle. Vi håper at alle skyttere på Camp Meråker kommer til å bli smittet av hans engasjement. Anders er både dyktig og utviklingsorientert, noe som gjør sjansene dine for et vellykket opphold meget gode:)