Om Camp Meråker

Camp Meråker byr på ekte idrettsglede, opplevelser og vennskap.
Vår målsetning er å tilby aktiviteter med høy kvalitet og gi deltagerne både sportslig utbytte og inspirasjon til videre satsning i langrenn, skiskyting og skyting.
I tillegg til trening og foredrag legger vi opp til sosiale og morsomme aktiviteter og naturopplevelser. Opplev innholdsrike dager med gode råd fra dyktige instruktører.

Deltagerne bor på Sportstunet som er vårt overnattingsbygg i Arena Meråker. Maks antall deltakere per uke er 120, for å sikre at alle blir tatt godt vare på.

Instruktører

For å sikre at alle blir sett og kvaliteten blir god på hver økt vil det være maks ti deltagere per instruktør. Alle instruktørene hos Camp Meråker har egenerfaring gjennom en karriere som enten utøver eller trener. Instruktørene er engasjerte på økt og byr på seg selv mellom øktene. Hovedtrenerne blir presentert når programmet publiseres. Alle instruktører har levert politiattest.

Fasiliteter og arena

Meråker er et unikt samlingssted. Deltagerne bor vegg i vegg med både skytehall og rulleskianlegg. Vi har også fri tilgang til skolens fotball og håndballhall, samt styrkerom og beachvolleyball arena. ALT på et sted. Av den grunn får vi årlig besøk av flere landslag på treningssamlinger.

I løpet av periode 1 skal vi ha en alternativ økt i en av Norges største klatreparker, Rypetoppen Adventurepark. Her er det andre ferdigheter som blir utfordret! Parken ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser og har hele 22 ulike klatreruter med ulike vanskelighetsgrader og 20 zip-lines på opptil 230 meter!!

Velkommen til idrettsbygda Meråker!

Prosjektledere

Ny utgave

Christian Tobias Bøgeberg

 

Kristine Hokseng Øien - Hovedtrener Skiskyting

Kristine Hokseng Øien