Om Camp Meråker

Meråker Videregående Skole startet Camp Meråker i 3 ulike idretter sommeren 2020. Vi vil fremover tilby camper i både høst,- vinter- og sommerferier. Camp Meråker gir deg ekte idrettsglede, opplevelser og vennskap.
Vår målsetning er å tilby aktiviteter med høy kvalitet og gi deltagerne både sportslig utbytte og inspirasjon til videre satsning i langrenn, skiskyting og skyting.
I tillegg til trening og foredrag legges det opp til sosiale og morsomme aktiviteter og naturopplevelser. Opplev innholdsrike dager med gode råd fra dyktige instruktører.

Deltagerne bor på Sportstunet som er et moderne overnattingsbygg, vegg i vegg med idrettsanleggene i Meråker. Vi har satt et maksimum på 120 deltagere per uke for å sikre at alle blir tatt godt vare på.

Instruktører

For å sikre at alle blir sett og kvaliteten blir god på hver økt vil det være maks 10 deltagere per instruktør. Alle instruktørene hos Camp Meråker har egenerfaring gjennom en karriere som enten utøver eller trener. Instruktørene er engasjerte på økt og byr på seg selv mellom øktene. Hovedtrenerne blir presentert når programmet blir sendt ut i god tid før starten av Camp Meråker. Alle instruktører har levert politiattest.

Fasiliteter og arena

Meråker er et unikt samlingssted. Deltagerne bor vegg i vegg med både skytehall og rulleskianlegg. Vi har også fri tilgang til skolens fotball og håndballhall, samt styrkerom og beachvolleyball arena. ALT på et sted. Kanskje av den grunn at vi årlig for besøk av flere ulike landslag som legger treningssamlinger hit?

I løpet av sommer og høstcampen skal vi ha en alternativ økt i en av Norges største klatreparker; Rypetoppen Adventurepark. Her er det andre ferdigheter som blir utfordret! Parken ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser og har hele 22 ulike klatreruter med ulike vanskelighetsgrader og 20 zip-lines på opptil 230 meter!!

VELKOMMEN